hotel internet marketing

Οι αντιλήψεις και η επιχειρηματική διάθεση στην χώρα μας αλλάζει και βελτιώνετε. Βέβαια κάποιοι από του παλαιότερους επιχειρηματίες είχαν ήδη αντιληφθεί και αφομοιώσει πρακτικές και πετυχημένα μοντέλα και έκαναν την διαφορά.

Tailor made vs πρότυπα ( templates )

Η αλήθεια είναι ότι ένας βασικός συντελεστής για την επιτυχία ενός project είναι το budget.

Υδατοδρόμιο Σαντορίνη

Aναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η προκήρυξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το διεθνή διαγωνισμό που αφορά το έργο της αδειοδότησης 20 υδατοδρομίων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, εκτιμώμενης αξίας 490.000 ευρώ, προκειμένου ο ανάδοχος να καταρτίσει τον τεχνικό φάκελο που θα κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να χορηγηθεί η άδεια.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΠΟΛ.1170/2018 με την οποία μεταβάλλεται η ΠΟΛ.1187/2017 αναφορικά με τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού Καθορισμός τύπου και περιεχόμενου της «Δήλωσης Βραχυχρόνιας Διαμονής».

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζουν το τελευταίο δεκαήμερο οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών έπειτα από σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Λόγω της εκτεταμένης βλάβης που παρουσιάστηκε αιφνιδίως την Παρασκευή 13 Απριλίου, οι επικοινωνίες μέσω του υπηρεσιακού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου (@mfa.gr) έχουν καταρρεύσει!

Ανέκαθεν υποστηρίζαμε ότι το facebook είναι μια υπερεκτιμημένη υπηρεσία. Βασισμένη στα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου "πουλάει" πιθανά dates και ικανοποίηση του εγωϊσμού έναντι χρήσιμων πληροφοριών.

Ο Sir Μπέρνερς-Λι, με ανοικτή επιστολή του Ιδρύματός του World Wide Web Foundation, την οποία υπογράφει ο ίδιος, καθώς και με συνέντευξη στους Financial Times, προειδοποιεί ότι εταιρείες όπως η Google, το Facebook και το Twitter έχουν αποκτήσει υπερβολικά κυρίαρχη θέση στην αγορά, προωθούν την παραπληροφόρηση και την παραπλανητική πολιτική διαφήμιση, ενώ εκμεταλλεύονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Video για το facebook, youtube, AdWords

Οι άνθρωποι λένε μια εικόνα 1000 λέξεις. Φανταστείτε ένα video πόσες λέξεις...

Με την δημιουργία ενός Video με σωστές περιγραφές και στοχευμένη προβολή στο internet, μπορούμε να προβάλουμε ταχύτατα το μήνυμα μας, να δημιουργήσουμε ανάγκες και επιθυμίες, να γνωριστούμε με τον στόχο-κοινό και γενικότερα να αυξήσουμε τις πιθανότητες πωλήσεων 100%

Οι προϋποθέσεις που ζήτησε από τον Τσίπρα..

Σταθερότητα κι ένα οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν «ώστε να μην είναι ανοικτά τα ξενοδοχεία μόνο 120 μέρες το χρόνο» ζήτησε η διοίκηση της TUI κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ελληνα Πρωθυπουργό. Ο τουριστικός κολοσσός ετοιμάζεται μάλιστα να τοποθετηθεί περαιτέρω στην ελληνική αγορά και δηλώνει έτοιμος να επενδύσει προσεχώς σε άλλα δέκα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη χώρα μας, με προαπαιτούμενο ωστόσο τη διατήρηση της αξιοπιστίας - σταθερότητας σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο γερμανικός τουριστικός κολοσσός Alltours επενδύει περισσότερο στην χώρα μας και προσθέτει στον κατάλογο για το 2018 τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθος, Αλόννησος και Σκόπελος

Ο γερμανικός τουριστικός κολοσσός Alltours θα επενδύσει το 2018 ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα και προσβλέπει σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Ο αριθμός των live video που δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο Facebook οι New York Times ξεπέρασαν τα κανονικά βίντεο τη ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας μέσα σε ένα χρόνο, από τότε που το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ξεκίνησε να πληρώνει επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να χρησιμοποιούν την υπηρεσία του.

Το Facebook επιδιώκοντας να δώσει ώθηση στη νέα αυτή δυνατότητα, φαίνεται ότι έβαλε γερά το χέρι στη τσέπη, υπογράφοντας 140 συμβόλαια με εταιρείες και διασημότητες, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 5ο εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Direct bookings Internet Marketing

Με τις προμήθειες των site κρατήσεων να αυξάνονται συνεχώς, και πλέον να ανέρχονται, κατά μέσο όρο, σε 20% περίπου, δεν είναι παράξενο που οι ξενοδόχοι μάχονται για να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο άμεσων κρατήσεων.

Συμβουλές για το πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις βάσει απόψεων από επιτυχημένους ξενοδόχους οι οποίοι κατάφεραν να εκτινάξουν τον όγκο των άμεσων κρατήσεων.

Τι χρειάζονται οι πελάτες στα ξενοδοχεία

Οι λιγότερο δημοφιλείς υπηρεσίες στα ξενοδοχεία είναι ο Τύπος (οι περισσότεροι επισκέπτες διαβάζουν τα νέα της ημέρας από τις φορητές συσκευές), τα μπισκοτα, η έκπτωση στα γεύματα στο εστιατόριο.

Φρένο στη δράση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Uber για τη μίσθωση όχι μόνον ταξί, αλλά και ΙΧ, για επιβατικές μεταφορές εντός της ΕΕ βάζει πρόταση-εισήγηση του ευρωπαίου γενικού εισαγγελέα προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Με την έκδοση 3.7 που αναμένεται στις 28 Μαρτίου, το Joomla ξεκινά μια αντεπίθεση θέλοντας να ανακαταλάβει τις υψηλές θέσεις όσον αφορά τη χρήση CMS που είχε κάποτε. Το WordPress πλέον είναι ο νικητής στη μάχη των CMS, αλλά οι νέες δυνατότητες οιυ φέρνει το Joomla σίγουρα θα κάνει κάποιους να το ξανασκεφτουν σαν λύση CMS και σίγουρα θα κρατήσει αυτούς που χρησιμοποιούν Joomla να μην αλλάξουν πλατφόρμα στο μέλλον.

Επιβεβαιωθήκαμε άλλη μια φορά για τις ευκαιριακές business. Χρυσά αυγά δεν υπάρχουν και αν δεν κοπιάσεις δεν τρως!

Facebook, likes, shares και άλλες ψευτομονάδες επιτυχίας έχουν καταρρεύσει.

«Λουκέτο» έβαλε κι επισήμως το διαδικτυακό τουριστικό πρακτορείο Airfasttickets, το οποίο αφήνει πίσω του απλήρωτους εργαζομένους και αεροπορικές εταιρίες.

Αυθαιρεσίες (!!!) και παράνομες πρακτικές (!!!) διαπιστώνει έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ στις υπηρεσίες που μεσολαβούν για την κατοχύρωση διαδικτυακών διευθύνσεων με κατάληξη .gr.

O mobile friendly σχεδιασμός αποτελεί πλέον must στο web development, το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού, τα tablets έχουν αντικαταστήσει τα laptops κ.λ.π. Οι νόμοι της αγοράς επέβαλαν το mobile ως ένα trend του Digital Marketing.

Στην περίοδο της κρίσης το πρόβλημα δεν είναι μόνο η ανεργία αλλά είναι και η μόλυνση της αγοράς από διάφορες "υποσχόμενες" υπηρεσίες προβολής,  οι οποίες τάζουν επιτυχία και εύκολη κερδοφορία.